top of page

Klädseltvätt & Möbeltvätt

Klädseltvätt

Har du fått fläckar på klädseln som inte går bort?

 

Vi erbjuder klädseltvätt med ånga i Stockholm och Uppsala. Att rengöra klädseln i bilen är ofta svårt och kräver mycket jobb. Ibland har man helt enkelt inte tid att lämna in bilen för att få klädseln tvättad – därför erbjuder vi en mobil ångtvätt som kommer till dig! Vi kan tvätta din bilklädsel medan bilen är parkerad och du är på jobbet eller hemma. Vi avlägsnar fläckar och smuts i textilierna med ånga eller med specialutrustning som arbetar upp vattnet/kemikalierna till 85°. Detta gör att man desinficerar och rengör effektivt.

Vår ångtvätt klarar av de tuffaste fläckarna såsom bärfläckar, blod och olja m.m. Är du redo för “ny bil”-känslan? Boka tid för klädseltvätt av högsta kvalité idag!

IMG_3761.JPG
IMG_3768_2.JPG
EcoSteaMobil, Ångtvätt, möbeltvätt före
EcoSteaMobil, Ångtvätt, möbeltvätt efter

Möbeltvätt

Letar du efter professionell ångtvätt för dina soffor och kontorsmöbler? Vår tjänst erbjuder effektiv och skonsam rengöring av soffor och mattor, direkt hos dig hemma eller på kontoret. Med vår expertis och avancerade ångtvättsmetodik kan vi ge dina möbler en djuprengöring som tar bort smuts, fläckar och oönskade luktproblem. Utforska våra tjänster idag och se de imponerande resultaten själv!

Vår professionella ångtvättservice är perfekt för att återställa dina soffor och kontorsmöbler till sin forna glans. Med hjälp av ångans kraft penetrerar vi djupt ner i fibrerna, vilket effektivt tar bort smuts och fläckar utan att skada materialet. Vårt dedikerade team är välutbildat och erfaret, och vi använder bara de bästa produkterna och teknikerna för att leverera enastående resultat.

För att uppleva det oöverträffade resultatet av vår ångtvätttjänst måste du testa den själv. Många av våra nöjda kunder har blivit förbluffade över hur deras möbler och mattor förvandlas till rena och fräscha ytor efter vår behandling. Ge dina möbler den kärlek de förtjänar och låt oss visa dig skillnaden som vår professionella rengöring kan göra.

Kontakta oss idag för att boka din ångtvättid och ta steget mot att få dina soffor och kontorsmöbler att stråla igen. Med vår bekväma tjänst utförd hos dig på plats behöver du inte längre oroa dig för smutsiga möbler eller fläckar. Lita på vårt pålitliga team av rengöringsexperter och se själv varför vår ångtvätttjänst är ett måste för alla som vill ha rena och fräscha möbler och mattor.

Vi förstår vikten av att ge dig en korrekt och konkurrenskraftig offert, baserad på dina specifika rengöringsbehov. Genom att skicka bilder kan vi bedöma omfattningen av arbetet och säkerställa att vi kan erbjuda dig det bästa möjliga priset och den mest effektiva rengöringslösningen.

Skicka bilder till 0763932030 för offert, vi återkommer med prisförslag och rengöringsdatum.

Möbeltvätt
bottom of page