top of page

Klädseltvätt & Möbeltvätt

Klädseltvätt

Har du fått fläckar på klädseln som inte går bort?

 

Vi erbjuder klädseltvätt med ånga i Stockholm och Uppsala. Att rengöra klädseln i bilen är ofta svårt och kräver mycket jobb. Ibland har man helt enkelt inte tid att lämna in bilen för att få klädseln tvättad – därför erbjuder vi en mobil ångtvätt som kommer till dig! Vi kan tvätta din bilklädsel medan bilen är parkerad och du är på jobbet eller hemma. Vi avlägsnar fläckar och smuts i textilierna med ånga eller med specialutrustning som arbetar upp vattnet/kemikalierna till 85°. Detta gör att man desinficerar och rengör effektivt.

Vår ångtvätt klarar av de tuffaste fläckarna såsom bärfläckar, blod och olja m.m. Är du redo för “ny bil”-känslan? Boka tid för klädseltvätt av högsta kvalité idag!

IMG_3761.JPG
IMG_3768_2.JPG
EcoSteaMobil, Ångtvätt, möbeltvätt före
EcoSteaMobil, Ångtvätt, möbeltvätt efter

Möbeltvätt

Vi erbjuder inte bara biltvätt med ånga utan vi utför även möbeltvätt på plats hemma, kontor och andra offentliga platser.


Det är viktigt att upprätthålla en ren och hälsosam miljö både hemma och på kontoret för att alla ska trivas. Men ibland kan stora inredningsmöbler vara svårt att få tvättade som t.ex. möbeltvätt av soffa. Vi på EcoSteaMobil gör denna process enkelt för dig!

Vi ångtvättar era möbler och inredning på plats och lämnar dom klara att användas direkt. Med vår effektiva möbeltvätt med ånga avlägsnar vi bakterier, de tuffaste fläckarna, damm och kvalster med hjälp av miljövänliga kemikalier. 

Fördelar:

  • Inga transporter

  • Inga avbrott i verksamheten

  • Minskad smittspridning

  • Snygg och representativt kontor

Anlita oss för ett miljömedvetet val av möbeltvätt!
 

Pris: Enligt Offert
 
Vi utför även service på kontorsstolar efter överenskommelse.

Möbeltvätt
bottom of page