top of page

EcoSteaMobil Franchise

Välkommen till EcoSteaMobils värld av miljövänlig ångtvätt on the go! Vill du bli en del av ett miljövänligt bolag som gör Sverige skinande bil efter bil? - Bli franchisetagare idag!

Vi skiljer oss från den traditionella biltvätten då vi är mobila och använder ångtvätt som är betydligt skonsammare för miljön. Ångtvätten nyttjar avsevärt mindre vatten och endast 5% av de kemikalier din vanliga biltvätt gör. Ångmetoden är biltvätten för den miljömedvetna och vi ser en kraftig ökning av efterfrågan runt om i landet. 

Vi har 10 års erfarenhet av nöjda kunder i Stockholm och Uppsala området men letar nu efter Franchisetagare för att expandera vårt koncept till resten av Sverige. Är du redo att kliva in i en ny skinande värld inom bilvårdsbranschen? Vill du erbjuda miljövänlig biltvätt till din stad?

 

Ta chansen och kontakta oss för vidare diskussion om att bli franchisetagare på EcoSteaMobil idag!

Våra värdeord

Service 

Miljövänlig

Premium

Skalbar affärsidé

Stabil affärsmodell

Kontinuerlig utbildning

Vad vi erbjuder

Färdigt koncept

Genom att bli en del av ett etablerat varumärke och koncept kan din dröm om att bli egenföretagare bli betydligt mindre riskfullt. 

Utbildning

Du får utbildning och hjälp med allt du behöver veta för att starta och driva ditt företag samt för att utföra de tjänster vi erbjuder.

En del av teamet

Som egenföretagare kan det oftast bli ensamt de första åren men som vår franchisetagare är du en del av vårt team från första dagen.

Hör av dig!
Bli Franchisetagare

Är du vår nya Franchiseägare?

Vi söker Franchiseägare i hela Sverige. Lämna din kontaktinformation här nedan så tar vi kontakt med dig!

Vi hör av oss inom kort!

EcoSteaMobil, Ångtvätt, Miljövänlig biltvätt
bottom of page