top of page

Miljövänlig Biltvätt

Invändig biltvätt

Tid: 45-60 min

 

Vi kör ut till dig och tvättar din bil med ångtvätt i Stockholm och Uppsala. Ångmetoden är skonsam för miljön då den innehåller ytterst lite kemikalier och vatten samtidigt som den ger ett skinande resultat varje gång.

 

Vid invändig biltvätt dammsuger vi hela cupen inklusive bagageutrymmet. Vi putsar fönster, instrumentpanel och övrig plast och gummidetaljer skinande rent samt vaxar dörrkanterna.

Vår invändig biltvätt ger känslan av en ny bil och kompletteras väldigt bra med klädseltvätt. Om ni har fläckar på säten eller andra textilier kan ni lägga till detta vid bokning.

Boka tid och plats - Vårt team kommer till dig!

EcoSteaMobil, Ångtvätt, invändig biltvätt före
EcoSteaMobil, Ångtvätt, invändig biltvätt efter
EcoSteaMobil, Ångtvätt, utvändig biltvätt före
IMG_0955.HEIC

Utvändig biltvätt

Tid: 45-60 min

 

Vi tvättar din bil och gör den skinande ren med ångteknik i Uppsala och Stockholm. Vid utvändig biltvätt ingår genomgående ångtvätt med miljövänligt avfettningsmedel beroende på hur smutsig bilen är. Våra skonsamma tvättmedel tvättar inte bara bort ytlig smuts såsom damm och partiklar utan ta även bort grövre smuts som t.ex. asfalt, tjära och olja. Däck och fälgar rengörs på djupet och putsas med däckglans. Alla rutor rengörs och putsas mycket noggrant för ett fläckfritt och skinande resultat. Slutligen vaxar vi bilen med sprayvax som håller bilen ren under en längre period. 


Få “ny bil” känslan idag och boka tid för Utvändig biltvätt hos oss!
 

Utvändig biltvätt

Ta bort röklukt i bilen

Tid: 30 min

Vill du få bort röklukt eller dålig lukt i bilen? Boka tid hos EcoSteaMobil idag!

Vi tar bort röklukten i din bil permanent genom den senaste tekniken av ångtvätt. Odöravlägsningsystemet eliminerar omedelbart stötande lukter på molekylär nivå ända in i fläktsystemet. Systemet kan permanent ta bort oönskade odörer som t.ex. cigarettrök, lukt av våthund och andra oönskade lukter.

Efter behandlingen är klar finns det inga spår av oönskad lukt utan endast doft av ny bil.

Ta bort röklukt i bil
bottom of page