top of page

Varför använder ni ångtvätt?

1. Miljövänlig

En lösning för att spara på vatten och våra miljöresurser, deodorisera och sterilisera utan kemikalier. Med ångmetoden undviker vi att stora mängder avloppsvatten förorenat med kemikalier släpps ut i avlopp och förorenar miljön.

2. Spara vattenförbrukningen

Vatten är en av de mest värdefulla av mänsklighetens resurser, men dess tillgänglighet är idag hotad av flera faktorer. Vatten är en ändlig resurs som inte bör förbrukas i onödan. Vattenförbrukningen för traditionella tvättsystem är c:a 100-150 liter per timme, medan ångtvättmaskiner förbrukar endast c:a 3-5 liter per timme, och 3 liter vatten per bil, helt utan avrinning. Tack vare frånvaron av avloppsvatten kan ångtvättmaskiner användas där rinnande vatten inte finns tillgängligt. Särskilda tillstånd för vattenförbrukning behövs inte. Det är dags att ge vatten en andra tanke. Vårt bidrag är att erbjuda den bästa rena miljövänliga lösningen mot vattenföroreningar.

EcoSteaMobil, Ångtvätt, Miljövänlig biltvätt

3. Ekonomiskt

Spara tid och pengar för en djupare rengöring. Tvätta fler bilar på kortare tid med två separata utgångar för ånga. Kortare rengöringstider säkerställer nöjda kunder och vi hinner städa fler fordon per dag.

4. Djuprengöring

Ångtvätt har många fördelar jämfört med konventionell rengöring. Den kan även användas på lädersäten där den sanerar, deodoriserade och samtidigt eliminerar fläckar och dåliga lukter från nikotin utan användning av starka kemikalier.

5. Mobilitet

Då vi är mobila kan du som kund få din bil tvättad på plats och vid en tidpunkt som passar dig. Således sparar du både tid och pengar.

6. Flexibilitet

Mobil ångtvätt kan tvätta mer än bara vanliga fordon. Då ånga inte är ett slipmedel är den lämplig för både klassiska bilar, lyxiga limousiner, motorcyklar och båtar. Denna säkra procedur lämnar en repfri, ljus och ren yta.

7. Allergibegränsning

Termisk chock dödar fästingar och loppor som kan gömma sig i klädsel och avlägsnar bakterier, svampar och kvalster som kan orsaka allergiska sjukdomar.

bottom of page