EcoSteaMobil

Välkommen till EcoSteaMobil, din miljövänliga och mobila biltvätt i Stockholmsregionen, Uppsala samt Västerås. Vi tvättar din bil oavsett om du finns i Huddinge, Enköping, Lidingö, Solna, Upplands Väsby eller någon annanstans runtomkring Stockholm. Hos oss får du alltid en skonsam och effektiv lösning för ditt fordon som ger dig ett skinande rent resultat. Att tvätta bilen med ånga har många fördelar både för din bil men också för miljön. Ångtvätt är en metod som rengör bilen utan någon användning av kemikalier och med en betydligt lägre vattenförbrukning jämfört med en klassisk biltvätt.

Vår biltvätt med hjälp av ånga är ett kostnadseffektivt resultat, det tar mindre tid att utföra en djuprengöring av bilen och en stor fördel med ångtvätten är att metoden fungerar för såväl utsidan som insidan av bilen.

Utvändig biltvätt

Låt oss förhöja bilens utvändiga utseende genom en ångtvätt! Varje gång vi utför en biltvätt, så görs det alltid med stor noggrannhet och fokus på resultat. Vid behov kan det krävas ett avfettningsmedel för att få bort all smuts, i dessa fall använder vi endast miljövänliga alternativ som vi vet ger strålande resultat. Med ångtvätt får du en biltvätt som inte enbart avlägsnar löst sittande smuts som damm eller partiklar, utan en ångtvätt avlägsnar dessutom svårt sittande smuts som asfalt, olja och tjära. I en utvändig tvätt ingår även rengöring av rutorna, däcken och fälgarna. Fälgarna får en behandling av däckglans för att höja utseendet ytterligare och alla rutor blir putsas för ett fläckfritt resultat. Vi vill ge en biltvätt som håller i längden, därför avslutar vi alltid tvätten med att applicera en sprayvax.

 

Invändig biltvätt

Invändig biltvätt för en ren och fräsch interiör. Vi börjar med att dammsuga bilens insida samt bagaget. Därefter putsas och rengörs bilens rutor, instrumentbräda samt övriga detaljer i plast eller gummi. Detta utförs alltid med stor noggrannhet så att du ska få den där nybilskänslan igen. Om du skulle ha fläckar eller annan smuts som är svår att ta bort kan du tilläggsboka klädseltvätt. Vid en sådan tvätt rengör vi klädseln med hjälp av ånga. Det är en väldigt liten mängd vatten som används i samband med en ångtvätt, vilket i sin tur bidrar till att det inte finns någon risk för skador på bilens klädsel.

Vi erbjuder en rad fler olika tjänster, mer om de kan du läsa här

 

Vi finns här

EcoSteaMobil är ett flexibelt företag som anpassar sig beroende på var våra kunder befinner sig. Vi erbjuder en mobil lösning till dig i Stockholmsregionen, Uppsala och Västerås. Du kan alltid räkna med att vi finns där för dig oavsett om din bil befinner sig i Huddinge, Enköping, Lidingö, Solna, Upplands Väsby eller någon annanstans i Stockholm. Boka din tvätt redan idag!